Meld je aan voor de webevents

van het Onderwijsloket!

Overweeg jij een carrière in het onderwijs en ben je benieuwd hoe deze overstap eruit zou zien? Meld je dan aan voor een van de webevents van het Onderwijsloket. Twee ervaringsdeskundigen delen hun verhaal: waarom ze zijn overgestapt naar het onderwijs, hoe hun oriëntatieproces eruitzag en waar ze nu terecht zijn gekomen. Een van de adviseurs van het Onderwijsloket stelt vragen, maar ook jij kunt je vragen stellen via een live chat!

Kijk verder onder aan deze pagina voor het overzicht van alle data of meld je direct aan door op onderstaande knop te klikken!

 

Over het Onderwijsloket

Het Onderwijsloket is hét informatiepunt voor werken in het onderwijs. Op Onderwijsloket.com kun je antwoorden vinden op al jouw vragen die je hebt wanneer je een overstap naar het onderwijs overweegt: welke routes er voor jou mogelijk zijn, welke functies je binnen een school kunt vervullen en met welke praktische zaken je rekening kunt houden als je in het onderwijs wilt werken. Daarnaast zijn de adviseurs van het Onderwijsloket telefonisch en per mail bereikbaar voor jouw vragen over werken in het onderwijs. Klik hier om naar de contactpagina van het Onderwijsloket te gaan.

Over het webevent

Tijdens onze webevents kun je kennismaken met mensen die de stap naar het onderwijs hebben gemaakt. Twee ervaringsdeskundigen zullen vertellen over hoe hun overstap eruit heeft gezien. Ze beantwoorden daarbij allerlei vragen over hun carrièreswitch naar het onderwijs, ook die van de deelnemers van het webevent. Iedereen kan via de chat zijn of haar vraag voor de gastsprekers stellen!

Ieder webevent nodigen we weer andere ervaringsdeskundigen uit, uit de verschillende sectoren (primair onderwijs, voortgezet onderwijs en/of mbo). We bespreken de algemene vragen die je hebt als je wilt overstappen naar het onderwijs, maar de gastsprekers vertellen ook over de afwegingen die in het bijzonder gelden voor hun sector. Heb je al een specifieke voorkeur voor een sector? Dan kun je ervoor kiezen om een webevent te kiezen met een ervaringsdeskundige uit jouw sector. 

De data

DATUM

TIJD

ERVARINGSDESKUNDIGEN UIT HET...

Dinsdag 23 februari 2021

(Dit webevent is vol)

19.30 uur - 20.30 uur primair onderwijs en het voortgezet onderwijs

Donderdag 25 maart 2021

(Dit webevent is vol)

19.30 uur - 20.30 uur voortgezet onderwijs en het mbo

Woensdag 21 april 2021

(Dit webevent is vol)

19.30 uur - 20.30 uur primair onderwijs en mbo*

Donderdag 27 mei 2021

(Dit webevent is vol)

19.30 uur - 20.30 uur primair onderwijs en voortgezet onderwijs
Dinsdag 29 juni 2021 19.30 uur - 20.30 uur voortgezet onderwijs en mbo

 

* In dit webevent komen docenten met interessante neventaken aan het woord. Ben je niet alleen geïnteresseerd in het docentschap maar ook in andere functies binnen een school, zoals schoolleider? Dan is dit webevent iets voor jou!

VOL = VOL

Er zijn voor ieder webevent 50 plekken beschikbaar. Is het webevent waarvoor je je wilt aanmelden vol? In het najaar van 2021 zullen we weer een serie webevents organiseren. Klik op onderstaande button om op de hoogte te blijven van de nieuwe data. 

Aanmelden

Wil jij graag aanwezig zijn bij een van deze webevents? Deelname is gratis en al jouw vragen zijn van harte welkom tijdens dit interactieve webevent! Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Over het Onderwijsloket