Meld je aan voor de webevents

van het Onderwijsloket!

Overweeg jij een carrière in het onderwijs en ben je benieuwd hoe deze overstap eruit zou zien? Meld je dan aan voor een van de webevents van het Onderwijsloket. Twee ervaringsdeskundigen delen hun verhaal: waarom ze zijn overgestapt naar het onderwijs, hoe hun oriëntatieproces eruitzag en waar ze nu terecht zijn gekomen. Een van de adviseurs van het Onderwijsloket stelt vragen, maar ook jij kunt je vragen stellen via een live chat!

Kijk verder onder aan deze pagina voor het overzicht van alle data en om je aan te melden voor een van de webevents. 

Over het Onderwijsloket

Het Onderwijsloket is hét informatiepunt voor werken in het onderwijs. Op Onderwijsloket.com kun je antwoorden vinden op al jouw vragen die je hebt wanneer je een overstap naar het onderwijs overweegt: welke routes er voor jou mogelijk zijn, welke functies je binnen een school kunt vervullen en met welke praktische zaken je rekening kunt houden als je in het onderwijs wilt werken. Daarnaast zijn de adviseurs van het Onderwijsloket telefonisch en per mail bereikbaar voor jouw vragen over werken in het onderwijs. Klik hier om naar de contactpagina van het Onderwijsloket te gaan.

Over het webevent

Tijdens onze webevents kun je kennismaken met mensen die de stap naar het onderwijs hebben gemaakt. Twee ervaringsdeskundigen zullen vertellen over hoe hun overstap eruit heeft gezien. Ze beantwoorden daarbij allerlei vragen over hun carrièreswitch naar het onderwijs, ook die van de deelnemers van het webevent. Iedereen kan via de chat zijn of haar vraag voor de gastsprekers stellen!

Ieder webevent nodigen we weer andere ervaringsdeskundigen uit, uit de verschillende sectoren (primair onderwijs, voortgezet onderwijs en/of mbo). We bespreken de algemene vragen die je hebt als je wilt overstappen naar het onderwijs, maar de gastsprekers vertellen ook over de afwegingen die in het bijzonder gelden voor hun sector. Heb je al een specifieke voorkeur voor een sector? Dan kun je ervoor kiezen om een webevent te kiezen met een ervaringsdeskundige uit jouw sector. 

Data webevents najaar 2023:

DATUM

TIJD

ERVARINGSDESKUNDIGEN UIT HET...

AANMELDEN

Woensdag 27 september 2023

19.30 uur - 20.30 uur

primair onderwijs en voortgezet onderwijs

Aanmelden

Dinsdag 24 oktober 2023

19.30 uur - 20.30 uur

voortgezet onderwijs en mbo

Aanmelden

Maandag 27 november 2023

19.30 uur - 20.30 uur

mbo en primair onderwijs

Aanmelden

Dinsdag 19 december 2023

19.30 uur - 20.30 uur

Thema event: Q&A met adviseurs van het Onderwijsloket

Aanmelden

 

Aanmelden

Wil jij graag aanwezig zijn bij een van deze webevents? Deelname is gratis en al jouw vragen zijn van harte welkom tijdens dit interactieve webevent!

Over het Onderwijsloket