Icon logo color

Hét informatiepunt over werken in het onderwijs

Dit onafhankelijke platform is er voor iedereen die in het onderwijs zou willen werken. Voor een paar jaar, voltijd, deeltijd; wat je ook wilt en wat je vragen ook zijn, hier vind je alle informatie en krijg je persoonlijk advies.

Vind jouw weg naar het onderwijs

Bij het Onderwijsloket vind je alle informatie over lerarenopleidingen, subsidiemogelijkheden, cao's en meer. Bovendien lees je ervaringen van anderen die de overstap naar het onderwijs al hebben gemaakt. Blader door onze thema's of neem contact op voor persoonlijk advies.

Maak kennis met onze onderwijsexperts

Dit zijn de mensen die jouw vragen beantwoorden. Stuk voor stuk ervaringsdeskundigen die je graag alles vertellen over werken in het onderwijs. En als zij een keer het antwoord niet hebben, zoeken ze het voor je uit.

Marleen Severijnen
marleen@onderwijsloket.com

Marleen is adviseur bij het Onderwijsloket. Ze werkte hiervoor als docent Nederlands bij middelbare scholen, mbo’s en hbo’s, en gaf taaltrainingen bij bedrijven door heel Nederland. Vooral aan moedertaalsprekers, maar ook aan anderstaligen. Daarvoor studeerde ze onder andere taalwetenschappen aan de Universiteit Utrecht.

Wolf Weymiens
wolf@onderwijsloket.com

Wolf is adviseur bij het Onderwijsloket. Na scripties over zwarte gaten en de oerknal en een PhD over kernfusie-energie dook hij de uitdagende wereld van het onderwijs in. Gestart als trainee van Eerst De Klas en jarenlang lesgegeven als docent natuurkunde op een middelbare school in Amsterdam.

Jens Favier
jens@onderwijsloket.com

Jens is adviseur bij het Onderwijsloket. Hij is hiervoor jaren werkzaam geweest in het basisonderwijs in de regio Utrecht. Vanaf zijn kindertijd wist hij al dat hij later in het onderwijs wilde gaan werken. Eerst heeft hij ervaring voor de klas en binnen de school (directie-ondersteunende taken) opgedaan, en deze brede ervaring neemt hij mee in zijn rol bij het Onderwijsloket.

Sanne van Kempen
sanne@onderwijsloket.com

Sanne is adviseur bij het Onderwijsloket. Na werkzaam te zijn geweest in het primair onderwijs, is ze aan de slag gegaan voor onder andere de lerarenopleiding en de VSNU. Ook was ze betrokken bij projecten met sectorraden en heeft ze met zowel politieke en maatschappelijke partners als met commerciële aanbieders van onderwijs samengewerkt.

De initiatiefnemers van dit loket

Het Onderwijsloket is gestart op initiatief van de Vereniging Hogescholen (VH) en de Vereniging van Samenwerkende Nederlandse Universiteiten (VSNU). In samenwerking met Stichting Trainees in onderwijs werken we aan één centraal punt met alle informatie over werken in het onderwijs.

Samenwerken met het Onderwijsloket?

Zie jij kansen om geïnteresseerden nog beter op weg te helpen? We werken graag met je samen. Met onze partners uit het onderwijs voorzien we geïnteresseerden van informatie, helpen we ze zich te oriënteren en contact te leggen met onderwijsinstellingen die aansluiten bij hun wensen.

Full logo white

Onderwijsloket © 2019. Alle rechten voorbehouden
Jouw privacy | Colofon