Werken bij het Onderwijsloket

Heb jij hart voor het onderwijs? Wil jij eraan bijdragen dat iedereen die een overstap naar het onderwijs overweegt toegang heeft tot glasheldere, correcte én persoonlijke informatie? Lijkt het jou leuk om onze groeiende organisatie te versterken? Lees dan verder om de mogelijkheden te bekijken.

Onze huidige vacature(s)

We hebben momenteel geen vacatures openstaan. Mocht je vragen hebben, jouw interesse kenbaar willen maken of een open sollicitatie willen sturen, mail dan naar sabine@onderwijsloket.com.

Waarom werken bij het Onderwijsloket?

à Maatschappelijk relevant: goed onderwijs gaat ons allemaal aan. Het is dé plek waar toekomstige generaties worden opgeleid. Wij vinden dat er toegankelijke, glasheldere en persoonlijke informatie moet zijn voor alle mensen die overwegen in het Nederlandse onderwijs te gaan werken. Zo leveren we bij het Onderwijsloket een bijdrage om goede mensen in het Onderwijs te krijgen.

à Gevarieerd team: je wordt onderdeel van een enthousiast en leergierig team met veel verschillende expertises. We zorgen er samen voor dat jij alle begeleiding krijgt die nodig is om ons veelzijdige werk te begrijpen en er goed aan bij te kunnen dragen. Andersom waarderen wij enorm de unieke skills, kennis en eigenschappen die jij meebrengt. Van elkaar leren is de basis van onze samenwerking.

à Diversiteit aan werkzaamheden: informeren en adviseren is het hart van ons werk. Aan deze gezamenlijke opgave dragen we allemaal bij aan de hand van onze eigen kennis, interesses en leerdoelen. Je krijgt bij ons de vrijheid om samen met ons een takenpakket op te stellen dat bij jouw ambities en kwaliteiten past.

Stagelopen bij het Onderwijsloket? Dat kan!

Wij staan altijd open voor open sollicitaties voor een stageplek in onze organisatie. Ben jij op zoek naar een veelzijdige en uitdagende stage, bijvoorbeeld als onderdeel van een (mbo, hbo of wo) studie in de richting van onderwijs, communicatie, of mens & maatschappij? Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur hiervoor een e-mail naar: sabine@onderwijsloket.com. En kijk ook eens op de website van onze overkoepelende stichting Onderwijs in.

Over het Onderwijsloket