Let op: Op dit moment zit de onderwijsnavigator nog in de testfase. De komende periode willen wij de onderwijsnavigator steeds gebruiksvriendelijker maken. 

Alle contactgegevens op één plek in onze onderwijsnavigator

 

 

Wat kun je vinden in de onderwijsnavigator?

Onderwijsinstelling

Wij bieden een overzicht van de onderwijsinstellingen met algemene contactgegevens. Per onderwijsinstelling kun je vinden welke studievarianten zij aanbieden, en welke contactpersonen je kunt benaderen.

Opleiding

Gebruik onze filteropties om uit te komen bij een lerarenopleiding in jouw buurt. Of wil je liever filteren op een schoolvak, bevoegdheid of een degree? Je bent bij ons aan het goede adres! 

Regioloket

Wil je liever oriënteren binnen jouw regio? Kijk binnen onze onderwijsnavigator of er al een actief regioloket aanwezig is in de buurt. Via de onderwijsnavigator kun je contact met de loketten opnemen. Sommige regioloketten bieden interessante oriëntatiemogelijkheden, en kunnen je vaak verder op weg helpen. Zo kun je denken aan meeloopdagen, informatiebijeenkomsten en vacature-overzichten. De regioloketten hebben een goed beeld van de vraag naar leraren in jouw omgeving. Wij bieden een actueel overzicht van de huidige regioloketten. Wil je meer weten over de regioloketten? Lees dan dit artikel. 

Contactpersoon

Je kunt via de onderwijsnavigator zelf contact opnemen met de contactpersonen van de onderwijsinstellingen, lerarenopleidingen en regioloketten. Bij de meeste contactpersonen kun je in hun profiel vinden waarvoor je hen kunt benaderen. Op deze manier kom je snel bij de juiste personen terecht!

Over het Onderwijsloket