Binnenkort: alle contactgegevens op één plek in onze onderwijsnavigator

De onderwijsnavigator wordt na de zomer van 2020 gelanceerd. Tot die tijd bieden we alternatieven om contact te leggen met onderwijsinstellingen en regio-initiatieven. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Wij zijn nog hard aan het werk om jou een overzicht te kunnen geven van de onderwijsinstellingen en regioloketten die jou nog verder kunnen helpen. Je vindt hier straks de contactgegevens zodat je direct weet wie je moet hebben. Dat gaat er ongeveer zo uitzien:

Onderwijsnavigator: alle contactgegevens op een plek

Onderwijsnavigator: alle contactgegevens op een plek

Onderwijsinstellingen

Wil je graag contact opnemen met een studieadviseur of contactpersoon van een lerarenopleiding? Binnenkort kun je in de onderwijsnavigator de contactgegevens opzoeken van alle onderwijsinstellingen in Nederland. Daarnaast kun je ook hun aanbod in lerarenopleidingen vinden en de mogelijke studievarianten.

In de tussentijd kun je hier al informatie vinden:

Regionale initiatieven

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw regio om aan de slag te kunnen als leraar in het onderwijs? Verschillende regio's in Nederland bieden oriëntatie-activiteiten, informatieavonden en andere bijeenkomsten aan om je kennis te laten maken met het onderwijs. In de loop van 2020 zullen er meer regioloketten worden opgericht. Zo kun je ook in jouw regio informatie vinden over de mogelijkheden om te werken in het onderwijs. 

Over het Onderwijsloket