Oogje op het Onderwijs

Heb jij je oog laten vallen op een baan als leraar? 

De opname van Oogje op het Onderwijs is te vinden via deze pagina

  • Ben je benieuwd naar wat het inhoudt om leraar te zijn?
  • Vraag je je af met welke lesbevoegdheid je in welke sectoren aan de slag kunt?

  • En ben je op zoek naar tips om je zo goed mogelijk te oriënteren op het leraarschap?

Meld je dan aan voor het nieuwste event van het Onderwijsloket: Oogje op het Onderwijs. Tijdens deze digitale talkshow zijn er drie sprekers te gast die ieder vanuit hun eigen expertise en ervaring vertellen over het beroep van leraar. Ten slotte krijg je een online kijkje in de klas bij vier finalisten van de verkiezing van Leraar van het Jaar 2021.

Wil jij hier ook bij zijn? Meld je dan gratis aan door op onderstaande knop te drukken!

De opname van Oogje op het Onderwijs is te vinden via deze pagina

Over het Onderwijsloket

Het Onderwijsloket is hét informatiepunt voor werken in het onderwijs. Op Onderwijsloket.com kun je antwoorden vinden op al jouw vragen die je hebt wanneer je een overstap naar het onderwijs overweegt: welke routes er voor jou mogelijk zijn, welke functies je binnen een school kunt vervullen en met welke praktische zaken je rekening kunt houden als je in het onderwijs wilt werken. Daarnaast zijn de adviseurs van het Onderwijsloket telefonisch en per mail bereikbaar voor jouw vragen over werken in het onderwijs. Klik hier om naar de contactpagina van het Onderwijsloket te gaan.

Over Oogje op het Onderwijs

Heb jij je oog laten vallen op een baan als leraar? Tijdens deze digitale talkshow geven we je een beeld van dit boeiende beroep. We gaan met drie sprekers in gesprek die jou alles kunnen vertellen over het leraarschap. Niet alleen over de taken die je als docent hebt, de eigenschappen van een leraar die daarbij van pas kunnen komen en hoe een dag als leraar eruitziet, maar ook over de verschillende sectoren en bevoegdheden. Je krijgt bovendien een online kijkje in de klas op meerdere scholen. We sluiten af met handige tips zodat je zelf na dit event verder kunt met je oriëntatie. In de hoop dat jij na afloop zeker weet of je een oogje op het onderwijs hebt.

Wie zijn de sprekers?

Kirsten Cuppen
Docent in het mbo en finaliste van de verkiezing van Leraar van het Jaar 2021

Arend Jan Zwarteveen
Docent, onderzoeker en trainer 
van Zin in Lesgeven

Jens Favier
Adviseur bij het Onderwijsloket

Gehost door:

Tessa Dekker
Adviseur bij het Onderwijsloket

Over het Onderwijsloket